Пятница, 26.04.2024, 10:03
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 156
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2016 » Ноябрь » 4 » Бахмацькі гімназисти представлять Чернігівщину на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)
06:45
Бахмацькі гімназисти представлять Чернігівщину на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)

Бахмацькі гімназисти представлять Чернігівщину на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)

У селі Количівка, що поблизу Чернігова, на базі табору «Юний турист» 19-24 травня, проходив ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура-2016). 216 юнаків та дівчат у складі 27 команд з усієї області змагалися упродовж шести днів, гартуючись фізично і духовно. 
Гасло гри «Джура» – «В єдності – сила! В силі – перемога!» повністю розкриває ті почуття, які охоплювали юних джур, адже відповідальність та командний дух не полишали їх протягом всіх конкурсів. Змагалися рої у виконанні козацької маршової патріотичної пісні, з індивідуальних дій та дій у складі рою, стрільбі з пневматичної зброї, наданні першої долікарської допомоги ”Рятівник”, інтелектуальній вікторині ”Відун” та в конкурсах «Впоряд» і «Перетягування линви». 
Перемогу здобув рій «Січ» із Бахмача. Піднесені гімназисти: ройовий – Захар Васечко, Антон Стрижков, Олексій Гурин, Владислав Марусенко, Олександр Бреус, Максим Сергієнко, Катерина Мельник та Ірина Костенко – повертаються додому. 
«Січ» з Бахмаччини представлятиме Чернігівщину на загальнодержавному рівні в Одесі.
Голова райдержадміністрації Віктор Міщук привітав переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та  вручив гімназистам – Захару Васечку, Антону Стрижкову, Олексію Гурину, Владиславу Марусенку, Олександру Бреусу, Максиму Сергієнку, Катерині Мельник, Ірині Костенко – подяки відділу освіти райдержадміністрації та грошові винагороди, побажав здобути перемогу і на Всеукраїнських змаганнях.
Також керівник району запевнив, що команді буде надана фінансова та методична допомога для участі в ІІІ-му Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри.
Команду переможців готували досвідчені педагоги Бахмацької гімназії, за що їм було вручено Почесні грамоти та оголошено Подяки відділу освіти райдержадміністрації, серед яких Валентина Дудка, Григорій Мартиненко, Руслан Гуринець, Алла Клепач, Олена Ващенко, Ірина Мартиненко, Надія Гурин.
Переглядів: 564 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz