Пятница, 29.03.2024, 01:10
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 156
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2018 » Март » 19 » Свято весни і кохання
07:26
Свято весни і кохання

  Весна – це пора оновлення природи, час, коли зимовий  плед дає шлях барвистому шатру, час, коли сонячні промені пробиваються крізь хмари, проганяючи холод. Усе пробуджується до нового життя, дихає свіжістю й молодістю. Весна – пора кохання, приходить бажання, щось змінити, довершити, прокидаються найщиріші, найчистіші почуття, які надихають на нові подвиги, звершення.

  Чарівність цієї пори року  допомогла учням та  педагогічному колективу Бахмацької гімназії в організації свята Весни, яке відбулося напередодні першого березня. Ми вирішили присвятити цей день любові, адже почуття поваги, довіри, симпатії розгораються у серцях юних гімназистів. На оцінку журі та глядачів були представлені пари 9 класу (Яковець Богдан та Астахова Карина), 10А класу (Данько Артем та Гуринець Анна) та 11 класу (Грицай Валентин та Лутанюк Олександра). Конкурсно-розважальна програма складалася з пяти конкурсів, у кожному  з яких пари показали свою фантазію та уяву. Дуже оригінальним було знайомство пари 10А класу, яке розгорнуло перед глядачем вокальний талант Гуринець Анни. Проте зворушливий кліп пари 9 класу розчулив кожного, доторкнувся не тільки струн душі, а й актуальної в наші дні теми війни. Хореографічна постановка пари 11 класу викликала захоплення в кожного, адже танець допоміг розкритися Олександрі Лутанюк немов бутону троянди. Два наступні конкурси показали єдність пар та  обізнаність у особливостях партнера, дали гарну можливість глядачам посміятися.

Між конкурсами своїми вокальними талантами нас дивували найкраща спортсменка гімназії Пилипенко Ангеліна, математичний геній Оніщенко Діана та випускниця 2017 року Литвиненко Віолетта. Кривошей Альона та Іваненко Максим спробували себе в ролі ведучих, допомагали парам та підтримували  їх у нелегких конкурсах. Журі відзначило старання учасників у трьох номінаціях, тому жодна з пар не залишилася поза увагою.

Хочеться подякувати організаторам, учасникам, ведучим та гостям свята за кожну дозу позитиву, можливість гарно провести  вільний час та вдало зустріти прихід  новонародженої пори року.

Як би не лютувала зима, не насипала кучугури снігу в березні, але весна потроху перемагає. Пробуджується природа, а з нею і все нове: кохання, надії і життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 515 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz