Суббота, 20.04.2024, 01:55
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 156
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
Головна » 2016 » Февраль » 4 » Продовження карантину
01:55
Продовження карантину

В школах району продовжено карантин до 5 лютого.

Наказ районного відділу освіти:

 

29 січня  2016 року         м. Бахмач         №22

          

Про призупинення навчально-виховного

процесу у загальноосвітніх, дошкільних,

позашкільних закладах Бахмацького району

           

    

  У зв’язку з різким підвищенням захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району, враховуючи лист Борзнянського міжрайонного Управління  Головного управління Держсанепідслужби у Чернігівській області від 29.01.2016              № 12.1.2-01.2-5/78  відповідно до вимог ст.7 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ст.ст.11,32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  наказу Міністерства охорони здоров’я України від 09.02.1998 «Про заходи щодо профілактики і боротьби з грипом та гострими респіраторними вірусними інфекціями» та з метою недопущення поширення епідемії грипу і гострих респіраторних захворювань згідно розпорядження голови районної державної адміністрації від 29 січня 2016 року № 49

          НАКАЗУЮ :

1. Керівникам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних закладів Бахмацького району продовжити термін дії призупинення навчально-виховного процесу у загальноосвітніх школах, навчально-виховних комплексах, дошкільних, позашкільних навчальних закладах району з 1 лютого по 5 лютого 2016 року включно :

1.1. Провести роз’яснювальну роботу серед батьків вихованців дошкільних, позашкільних, учнів загальноосвітніх закладів, навчально-виховних комплексів щодо поведінки в умовах низьких температур, попередження випадків переохолодження та обморожень, навчання з надання першої медичної допомоги при переохолодженні.

1.2. Забезпечити проведення відповідними службами комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, дотримання правил техніки безпеки, а також поміркованого температурного режиму в навчальних закладах і установах освіти.

1.3. Провести позапланові інструктажі з безпеки життєдіяльності з учасниками навчально-виховного процесу та працівниками навчальних закладів, звернувши особливу увагу на правила безпечної роботи котелень, безпечного користування обігрівальними приладами тощо.

1.4. Перенести на інші терміни проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів на відкритому повітрі та таких, які вимагають переїздів учасників навчально-виховного процесу.

1.5. Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи з батьками щодо необхідності призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах.

1.6. Узяти під контроль перебування вдома дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з соціально незахищених сімей.

1.7.Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження грипу і гострих респіраторних вірусних інфекцій. 1.8. Висвітлювати інформацію та методичні рекомендації на веб-сторінках навчальних закладів для батьків та дітей, що надає можливість самостійно опрацьовувати навчальний матеріал. Організувати проведення консультацій для учнів у режимі онлайн.

1.9. Скласти план роботи навчальних закладів у період призупинення навчального процесу. Розробити графіки  відпрацювання занять з учнями  відповідно до навчальних планів шляхом ущільнення після нормалізації епідемічної ситуації. Надати можливість педагогічним та іншим працівникам взяти відпустку за власний рахунок.

2. Районному методичному кабінету відділу освіти надати методичну допомогу адміністрації та педагогам навчальних закладів щодо виконання навчальних планів і програм.

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 Начальник відділу освіти                                                           Л.М.Журба

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 993 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz